Pain perdu, torrejas o pan francés de baguette
Hello everybody, it's Drew, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Pain perdu, torrejas o pan francés de baguette. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.
Pain perdu, torrejas o pan francés de baguette is one of the most well liked of current trending meals in the world. It is appreciated by millions every day. It's easy, it's quick, it tastes yummy. They're fine and they look fantastic. Pain perdu, torrejas o pan francés de baguette is something which I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Pain perdu, torrejas o pan francés de baguette, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pain perdu, torrejas o pan francés de baguette delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pain perdu, torrejas o pan francés de baguette is 6 panes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pain perdu, torrejas o pan francés de baguette estimated approx 15 minutos.
To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Pain perdu, torrejas o pan francés de baguette using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.
Para mi esta fue una forma diferente de hacer el pan francés. Sé que en varios paises es normal hacer este tipo de preparaciones pero la verdad por estos lados estamos más acostumbrados a hacer pan francés con pan de molde o brioche. Tenía mucho pan baguette ya cortado y seco de mi cumpleaños y no quería hacer pan molido. Así nació fue este pan francés diferente. Decidí llamarlo "pain perdú" porque a diferencia de como hacemos el pan francés por lo general, usando pan suave y fresco, este pan estaba "perdido" completamente seco y quebradizo. Y estuve leyendo que el pan francés original así era, usando el pan que ya estaba seco. El resultado es que queda como una esponjita, muy suave y aireado, a diferencia del otro que es un poco más húmedo por dentro. Pero en resumen, sólo tienen que probarlo para descubrir la diferencia pues ambos son deliciosos. La verdad las hice a la carrera y sólo les tomé esta foto, pero esa será la excusa perfecta para repetirlas y tomarles otra.
Ingredients and spices that need to be Take to make Pain perdu, torrejas o pan francés de baguette:
- 6 rebanadas pan baguette seco
- 1 huevo
- 1 chorrito leche
- 1 cdita esencia de vainila
- 1 pizca canela
- 2 cdas azúcar
- al gusto azúcar glass
- c/n aceite en aerosol o mantequilla
- al gusto miel
Instructions to make to make Pain perdu, torrejas o pan francés de baguette
- Batir el huevo con la leche, el azúcar, la vainilla, la canela.
- Sumergir bien el pan en la mezcla, esperar unos segundos por lado porque cuesta un poco que absorba. Así estaba mi pan para que vean lo seco jeje.
- Espolvorear azúcar glass por ambos lados y cocinar en un sartén con un poco de aceite en aerosol o mantequilla hasta dorar bien.
- Acompañar de miel al gusto.
As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly locate that you have a lot more natural control over your diet plan as well as adjust your diet to your individual preferences gradually. Whether you want to serve a recipe that uses fewer or more active ingredients or is a bit more or less hot, you can make simple changes to achieve this goal. In other words, start making your recipes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation skills for beginners you do not require to discover them however just if you understand some basic food preparation strategies.
This isn't a full guide to fast and also easy lunch dishes but its excellent something to chew on. Ideally this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family without doing way too many square meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Super Quick Homemade Pain perdu, torrejas o pan francés de baguette. Thanks so much for reading. I am confident you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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